Suspesa “La Passió” 2020 de Teatre de la Lluna

Com a conseqüència de l’Estat d’Alarma i les mesures de prevenció de contagi del COVID-19, el Gran Teatre i Teatre de la Lluna han decidit suspendre finalment la funció prevista per al 30 de maig com a segona opció després de l’ajornament inicial.

El preocés de devolució de les entrades serà el mateix que s’ha emprat en altres ocasions: les compres realitzades per Instanticket es retornaran automàticament al número de cónter vinculat a la tarjeta amb la que es va fer la compra, ò al crèdit de la tarjeta si es tractava de tarjeta de crèdit.

La devolució de les entrades comprades a taquilla (efectiu i tarjeta) es farà a la mateixa taquilla una vegada les circumstàncies sanitàries permeten obrir la taquilla de la Casa de la Joventut; hi haurà que acudir amb les entrades i es retornarà l’import de la compra.

Des de el Gran Teatre i Teatre de la Lluna, demanem disculpes per les molèsties ocasionades però les circumstàncies sanitàries ens obliguen a prendre aquesta decissió per prudència i seguretat.

Vos esperem a La Passió 2021!!