Dia Mundial del Teatre 2022 / Día Mundial del Teatro 2022

Hui 27 de març de 2022 es celebra el Dia Mundial del Teatre.

Vos deixem l’enllaç al tradicional missatge d’anguany, obra del Director de Teatre, Òpera i Festivals, Peter Sellars, en diversos idiomes: https://www.world-theatre-day.org/messageauthor.html

Hoy 27 de marzo de 2022 se celebra el Día Mundial del Teatro.

Os dejamos el enlace al tradicional mensaje de este año, obra del Director de Teatro, Ópera y Festivales, Peter Sellars, en diversos idiomas: https://www.world-theatre-day.org/messageauthor.html

V Festival Música i Lletra

Vicent Torrent i Maria Arnal protagonitzen el cartell del Festival Música i Lletra 2022

Del cant popular a l’arrel de la renovació sonora, la sisena edició del MiL ens proposa un viatge intergalàctic

Vicent Torrent, Maria Arnal i Marcel Bagès, Quimi Portet, Òscar Briz, Neus Ferri, Ana Zomeño i Pepa Cases són els noms de la sisena edició del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor 2022, que se celebrarà des del 20 de maig al 3 de juny. Un cartell que ens proposa un viatge intergalàctic: des d’un dels pares del cant popular valencià -en un dels poquets concerts que farà- a la música d’arrel en plena renovació sonora, passant pel pop rock més clàssic i irreverent; i des de les veus més consolidades a les figures emergents més celebrades per la crítica. Com sempre el MiL busca ser aparador de la cançó d’autor amb una comprensió oberta del gènere, perquè les persones que vinguen als concerts s’emocionen amb els artistes que ja coneixien, però s’atrevisquen també a sentir-ne de nous i a descobrir el fil que els unix. El Festival Música i Lletra està organitzat per Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic, Feliu Ventura. Les entrades ja estan a la venta a la web del Gran Teatre de Xàtiva. (24 o 25 de març, a confirmar)

Enguany, el lema del festival és “Aspirem a l’alegria” inspirat en un aforisme de Joan Fuster que pica l’ullet a la celebració del centenari del seu naixement, tot reivindicant també la felicitat i la resiliència, idees molt presents en els treballs dels artistes del MiL 2022. L’il·lustrador resident a Xàtiva Ube Efe ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell d’enguany que busca plasmer totes aquestes idees. L’edició torna a oferir preus populars, amb entrades anticipades a 10€, i 1€ per als menors de 12 anys acompanyats; a més, es manté inseparable de la defensa de les dones als escenaris, i com ja és marca de la casa és plataforma de llançament de nous talents. El MiL Descobreix: V certamen de Joves Cantautores/rs torna a repartir 2.700 euros en premis per a autors no editats. Les bases ja estan publicades a la web del Gran Teatre i s’accepten candidatures. L’entrega dels premis la presentarà Pepa Cases que també oferirà un concert. La gala és amb entrada lliure amb invitació.

Un festival amb veu pròpia

L’any passat el MiL va batre rècords d’assistència amb un cartell aplaudit per la crítica, amb Maria del Mar Bonet, Ferran Palau, El petit de Ca l’Eril, Núria Graham, Maria Jaume, Júlia i Caïm Riba. Una represa després de la cancel·lació de l’edició 2020 amb un missatge dedicat a les cures i a la reivindicació de la cultura pública. Abans, el 2019, el MiL portava a Xàtiva a Paco Ibañez, Miquel Gil, Clara Peya i Roger Mas, entre d’altres, i defensava la llibertat d’expressió a sobre dels escenaris amb el lema “Jo cante a la diferència”, un vers de la cantautora xilena Violeta Parra, i el cartell obra del muralista Elías Taño. El 2018, sota el lema “Sense les dones no hi ha festivals!” el MiL presentava més

dones que homes a sobre de l’escenari, caps de cartell com Joan Miquel Oliver, Alidé Sans, Pau

Alabajos o Eva Dènia. En els darrers anys, el MiL s’ha consolidat com el festival de referència de la

música d’autor a casa nostra, sempre amb exponents de diversos estils i llengües, sense perdre de vista el servei públic i propiciant un espai per al discurs crític propi de la cultura viva.

Presentada la programació del Gran Teatre per a l’últim trimestre de 2021

Els mesos d’octubre, novembre i desembre seran de molta activitat al Gran Teatre. Tindrem teatre, ballet clàssic i òpera entra tota l’oferta escènica que s’oferirà sobre l’escenari. Podrem gaudir d’actrius i actors consagrats com Cayetana Guillén Cuervo o José Sacristan, lírica de primer nivell amb “La boheme”, ballet clàssic amb “El lago de los cisnes” i “El cascanueces”, el musical “La llamada” i una àmplia oferta de concerts i activitats culturals organitzades per diversos col·lectius i associacions de la ciutat.
Torna la cultura, tornen les arts escèniques al Gran Teatre amb més força i il·lusió que mai.

Ajornament “La habitación de Maria” amb Concha Velasco

Per circumstàncies mèdiques de l’actriu alienes al Gran Teatre, la funció prevista de “La habitación de María” per a aquest divendres 11 de juny s’ha tingut que ajornar per al 3 de desembre de 2021.

Les entrades ja adquirides serviran per a la nova data sense necessitat de fer cap altra gestió.

Des del Gran Teatre els demanem disculpes per les molèsties que aquesta circumstància haja pogut ocasionar.

Por circunstancias médicas de la actriz ajenas al Gran Teatre, la función prevista de “La habitación de María” para este viernes 11 de junio se ha tenido que aplazar para el 3 de diciembre de 2021.

Las entradas ya adquiridas servirán para la nueva fecha sin necesidad de hacer otra gestión.

Desde el Gran Teatre pedimos disculpas por las molestias que esta circunstancia haya podido ocasionar.

Informació bescanvi entrades “Cinco horas con Mario”/Información cambio entradas “Cinco horas con Mario”

Des de l’Ajuntament s’ha decidit contractar una segona funció de l’obra “Cinco horas con Mario” prevista per al 15 de maig de 2021 al Gran Teatre. Es realitzaran dues funcions; el 14 i el 15 de maig, ambdues a les 19:30h, y les persones que tinguen entrades per a la funció original i no les hagen anul·lades deuran comunicar la sessió a la qual volen assisitir. Document amb instruccions (valencià i castellà):

Desde el Ayuntamiento se ha decidido contratar una segunda función de la obra “Cinco horas con Mario” prevista para el 15 de mayo de 2021 en el Gran Teatre. Se realizarán dos funciones; el 14 y el 15 de mayo, ambas a las 19:30h, y las personas que tengan entradas para la función original y no las hayan anulado deberán comunicar la sesión a la cual quieren asisitir. Documento con instrucciones (valenciano y castellano):

Programació abril 2021

Dissabte 10 d’abril, a les 19:30, teatre per a joves i adults
Idioma: Valencià
Teatro del Contrahecho presenta «Delirium»
Entrada única: 5€
Teatre sobre les addiccions, de temàtica social arriscada, compromesa, d’actualitat i de noves dramatúrgies, composta per cinc actors intergeneracionals.

Diumenge 11 d’abril, a les 18:00h, teatre familiar
Idioma: Castellà
Trencadís produccions presenta «Aladin»
Entrades: 5€ (4€ amb descomptes)

Diumenge 18 d’abril, a les 12:30h, matinal teatre familiar
Idioma: Valencià
Los combi presenten «Paraules ales butxaques»
Entrada única: 3€

Info actualitzada Gran Teatre

Des del Gran Teatre informem que reprenguem la programació cultural al Teatre.

L’actuació de “Locos por Disney” que estava prevista per al proper diumenge 7 de març, l’hem ajornada per al 22 de maig de 2021 per tal de poder facilitar l’assistència del major nombre d’espectadors donat que la proximitat de l’event des de la reapertura, feia complicat la promoció i difusió.

La primera actuació prevista serà el proper dissabte 13 de març amb Tian Gombau (Teatre de l’home dibuixat) amb una sessió doble (Valencià i Castellà) de “Sabates noves/Zapatos nuevos”, espectacle premiat als darrers Premis Max com a Millor Espectacle per a xiquets i xiquetes i familiar, entre d’altres reconeixements. Tota la info la trobareu a aquesta web, així com de la resta d’espectacles i activitats programades.

Aplazamiento “Aladín” y “La Bella y la Bestia”

Desde el Gran Teatre de Xàtiva, informamos que como consecuencia de las medidas en materia de prevención del contagio de la COVID 19, hemos tenido que aplazar las funciones previstas para el mes de febrero.

Las nuevas fechas son las siguientes:

«Aladin» (Trencadís produccions) Domingo 11 de abril de 2021 18:00h

«La Bella y la Bestia» (Eventime produccions) Domingo 20 de junio de 2021 17:30h i 19:30h

Las entradas ya adquiridas servirán sin necesidad de hacer otra gestión.

Se puede solicitar la anulación de las entradas por el mismo canal que se adquirieron (Casa de la Joventut / Instanticket).

Disculpen las molestias ocasionadas.

Gran Teatre de Xàtiva

Ajornament funcions “Aladín” i “La Bella i la Bestia”

Des del Gran Teatre, informem que com a conseqüència de les mesures en matèria de prevenció del contagi de la COVID 19, hem tingut que ajornar les funcions previstes per al mes de febrer.

Les noves dates son les següents:

«Aladin» (Trencadís produccions) Diumenge 11 d’abril de 2021 18:00h

«La Bella y la Bestia» (Eventime produccions) Diumenge 20 de juny de 2021 17:30h i 19:30h

Les entrades ja adquirides serveixen sense necessitat de fer cap altra gestió.

Es pot demanar l’anulació de les entrades per el mateix canal que es varen adquirir (Casa de la Joventut / Instanticket).

Disculpen les molèsties ocasionades.

Gran Teatre de Xàtiva

Ajornament “Cantajuego” / Aplazamiento “Cantajuego”

Degut a l’actual situació sanitària i les mesures preventives adoptades des dels governs autonòmic i local i que afecten a la funció prevista de “Cantajuego” per al proper diumenge 31 de gener, informem que ambdues funcions s’han ajornat per al proper diumenge 9 de maig a les mateixes hores (12:00h i 17:00h).

Les entrades adquirides serveixen per a aquesta nova data sense necessitat de fer cap altra gestió, no obstant, es pot sol·licitar l’anul·lació de les entrades i devolució dels diners per el mateix canal que es varen adquirir.

Debido a la actual situación sanitaria y las medidas preventivas adoptadas des de los gobiernos autonómico y local y que afectan a la función prevista de “Cantajuego” para el próximo domingo 31 de enero, informamos que ambas funciones se han aplazado para el próximo domingo 9 de mayo a las mismas horas (12:00h y 17:00h).

Las entradas adquiridas sirven para la nueva fecha sin necesidad de hacer ninguna otra gestión, no obstante, se puede solicitar la anulación de las entradas y devolución del dinero por el mismo canal que se adquirieron.

Modificació dates actuacions previstes per a Nadal-Reis

Com a consequència del tancament d’edificis municipals i suspensió de la programació cultural per tal d’intentar frenar el creixement de contagis pel Sars-Cov-2, ens veim obligats a re-programar les funcions previstes per als propers dies de Nadal.

Les entrades adquirides serviran per a les noves dates sense necessitat de fer cap gestió, no obstant es podrà sol·licitar l’anul·lació de les entrades i devolució de l’import.

Les noves dates serán les següents:

“La Bella y la Bestia” 28 de febrer de 2021

“Monòlegs a la Carta” 21 de març de 2021

“Locos por Disney” 7 de març de 2021

“Tempus Magicus” 1 de maig de 2021

“Aladín” 21 de febrer de 2021

Estem pendents de tancar la nova data per a “Paraules a les butxaques”

Tots els ajornament s’han fet desprès de consensuar-ho amb les companyies i mantenint la premisa d’ajornar i no suspendre.

Des del Gran Teatre lamentem les molèsties que aquesta situació puga ocasionar al públic i esperem que prompte pugam reprendre la programació amb normalitat.

Aprofitem per desitjar-vos uns bones festes amb salut.

Presentada la programació de Nadals-Reis al Gran Teatre

Ja tenim en marxa el Gran Teatre i ja tenim les actuacions previstes per al mes de desembre i les festes de Nadal-Reis.

Tindrem música, teatre, circ, humor, en valencià i en castellà i amb companyies i artistes principalment valencians i fins i tot, artistes locals de primer nivell.

A la web del Gran Teatre tota la informació de les diferents funcions.

Les entrades per als espectacles familiars i la gala de monòlegs del 27 de desembre es podran adquirir a partir del dilluns 14 de desembre als canals habituals.

Les entrades per al concert d’any nou en enguany celebrarem el dia 1 de gener s’activaran la propera setmana i s’informarà del dis i hora exacte.

Es molt important comprar les entrades amb responsabilitat, per agrupacions de convivents i a més ser puntuals donat que una vegada començades les funcions no es podrà accedir a la sala.

Al Gran Teatre s’han establert mesures de seguretat front al contagi de la COVID 19 i volem que el públic gaudi dels espectacles amb seguretat i tranquil·litat.

Esperem que la programació siga del vostre gust!!

Gràcies!!

Ajornament “Cantajuego”

Degut a la messura preventiva front a l’actual situació sanitària que s’ha adoptat per part de l’Ajuntament de mantenir tancades al públic les instal·lacions municipals i que afecta a la funció prevista de “Cantajuego” per al proper diumenge 22 de novembre, informem que ambdues funcions s’han ajornat per al proper diumenge 31 de gener a les mateixes hores (12:00h i 17:00h).

Les entrades adquirides serveixen per a aquesta nova data sense necessitat de fer cap altra gestió, no obstant, es pot sol·licitar l’anul·lació de les entrades i devolució dels diners per el mateix canal que es varen adquirir.

Debido a la medida preventiva frente a la actual situación sanitaria que se ha adoptado por parte del Ayuntamiento de mantener cerradas al público las instalaciones municipales y que afecta a la función prevista de “Cantajuego” para el próximo domingo 22 de noviembre, informamos que ambas funciones se han aplazado para el próximo domingo 31 de enero a las mismas horas (12:00h y 17:00h).

Las entradas adquiridas sirven para la nueva fecha sin necesidad de hacer ninguna otra gestión, no obstante, se puede solicitar la anulación de las entradas y devolución del dinero por el mismo canal que se adquirieron.

Ajornada “Cinco horas con Mario” al 15 de maig de 2021

Des del Gran Teatre de Xàtiva informem que s’ha ajornat la funció de “Cinco horas con Mario” prevista per al 29 de novembre, al 15 de maig de 2021 a les 20:30h. Pel fet que la venda de les entrades per a aquesta funció es va realitzar abans de l’aparició de la pandèmia que patim des de fa mesos a tot el món, resultava molt complicat donar amb una solució que permetera implementar les mesures sanitàries que estem aplicant en el Gran Teatre, pel que posats en contacte amb la companyia i sent conscients de la complexitat de la situació, es va acordar l’ajornament a la data indicada. Les entrades adquirides serviran per a la nova data sense necessitat de realitzar cap altra gestió.
Des del Gran Teatre es contínua treballant per a mantindre una programació cultural que permeta al públic gaudir del teatre, la dansa, la música, etc amb seguretat i tranquil·litat.
Gràcies per la vostra comprensió.

Desde el Gran Teatre de Xàtiva informamos que se ha aplazado la función de “Cinco horas con Mario” al 15 de mayo de 2021 a las 20:30h. Debido a que la venta de las entradas para esta función se realizó antes de la aparición de la pandemia que sufrimos desde hace meses en todo el mundo, resultaba muy complicado dar con una solución que permitiera implementar las medidas sanitarias que estamos aplicando en el Gran Teatre por lo que puestos en contacto con la compañía y siendo conscientes de la complejidad de la situación, se acordó el aplazamiento a la fecha indicada. Las entradas adquiridas servirán para la nueva fecha sin necesidad de realizar ninguna otra gestión.
Desde el Gran Teatre se continua trabajando para mantener una programación cultural que permita al público disfrutar del teatro, la danza, la música, etc con seguridad y tranquilidad.
Gracias por vuestra comprensión.

Comencem la temporada de tardor!!

Amb totes les mesures sanitàries i de prevenció, reprenem l’activitat amb públic en el Gran Teatre.
Una temporada de tardor plena de teatre, música, dansa i molt més. Amb artistes de la talla de Josep María Pou, Rafael Amargo, Feliu Ventura, Santi Rodríguez, etc
Tota la informació en la nostra web.
Benvinguts de nou al Teatre!

Gràcies!!

Actualización fechas de funciones aplazadas con motivo del estado de alarma

Debido a la actual situación de emergencia sanitaria y estado de alarma, desde el Gran Teatre de Xàtiva se está trabajando en coordinación con las compañías afectadas, en el aplazamiento y reubicación de las funciones previstas para antes del verano. La intención del Ayuntamiento es la de aplazar y buscar nuevas fechas para de una parte, seguir ofertando la propuesta cultural ya programada y esperada por el público y de otra parte, evitar mayores perjuicios a las compañías dada la difícil situación en la que nos encontramos, en esa linea se trabaja desde el Ayuntamiento y se está intentando llegar a consensos con las partes implicadas. Entre las acciones llevadas a cabo, podemos comunicar que:
La función de “Cinco horas con Mario” de Lola Herrera, prevista para el próximo 24 de abril a las 22:00h, se ha aplazado al 29 de noviembre de 2020, a las 19:30h. Las entradas adquiridas para la función del día 24 son válidas para la nueva fecha sin necesidad de realizar ningún cambio ni acción por parte de los clientes. Aquellos clientes que por cualquier motivo quieran solicitar la devolución del precio de la entrada lo podrán solicitar de la siguiente manera: las entradas adquiridas vía web o teléfono por Instanticket lo pueden solicitar directamente a Instanticket a partir del día 24 de abril realizándose la devolución a la cuenta vinculada a la tarjeta con la que se realizó la compra, para las entradas adquiridas en taquilla física tanto en efectivo como mediante tarjeta bancaria, se podrá solicitar la devolución en la taquilla de la Casa de la Juventud desde la finalización del estado de alarma y en el momento que se reabran los edificios municipales.

La función “Viejo amigo Cicerón”  con Josep María Pou prevista para el 5 de junio se ha aplazado al 26 de septiembre a las 22:00h. Se informará puntualmente a través de los canales habituales de la activación de la venta de entradas.

Estamos concretando la nueva fecha  para la función “Infarto, no vayas a la luz” con Santi Rodríguez, prevista para el 19 de junio. Tan pronto se confirme la nueva fecha informaremos puntualmente.

Lamentamos las molestias ocasionadas, pero las circunstancias que vivimos obligan a tener en cuenta muchos factores e intentar cuadrar fechas disponibles con los artistas y las compañías, siempre con la intención de mantener la oferta cultural.

Iremos actualizando la información a través de la web del Gran Teatre www.granteatre.com y el resto de canales oficiales del Ayuntamiento de Xàtiva.

Actualització dates funcions ajornades amb motiu de l’estat d’alarma

A causa de l’actual situació d’emergència sanitària i estat d’alarma, des del Gran Teatre de Xàtiva s’està treballant en coordinació amb les companyies afectades, en l’ajornament i reubicació de les funcions previstes per a abans de l’estiu. La intenció de l’Ajuntament és la d’ajornar i buscar noves dates per a d’una part, continuar oferint la proposta cultural ja programada i esperada pel públic i d’una altra part, evitar majors perjudicis a les companyies donada la difícil situació en la qual ens trobem, en aqueixa línia es treballa des de l’Ajuntament i s’està intentant arribar a consensos amb les parts implicades. Entre les accions dutes a terme, podem comunicar que:
La funció de “Cinco horas con Mario” de Lola Herrera, prevista per al pròxim 24 d’abril a les 22:00h, s’ha ajornat al 29 de novembre de 2020, a les 19:30h. Les entrades adquirides per a la funció del dia 24 són vàlides per a la nova data sense necessitat de realitzar cap canvi ni acció per part dels clients. Aquells clients que per qualsevol motiu vulguen sol·licitar la devolució del preu de l’entrada el podran sol·licitar de la següent manera: les entrades adquirides via web o telèfon per Instanticket ho poden sol·licitar directament a Instanticket a partir del dia 24 d’abril realitzant-se la devolució al compte vinculat a la targeta amb la qual es va realitzar la compra, per a les entrades adquirides en taquilla física tant en efectiu com mitjançant targeta bancària, es podrà sol·licitar la devolució en la taquilla de la Casa de la Joventut des de la finalització de l’estat d’alarma i en el moment que es reòbriguen els edificis municipals.

La funció “Viejo amigo Cicerón” amb Josep María Pou prevista per al 5 de juny s’ha ajornat al 26 de setembre a les 22:00h. S’informarà puntualment a través dels canals habituals de l’activació de la venda d’entrades.

Estem concretant la nova data per a la funció “Infarto, no vayas a la luz” amb Santi Rodríguez, prevista per al 19 de juny. Tan prompte es confirme la nova data informarem puntualment.

Lamentem les molèsties ocasionades, però les circumstàncies que vivim obliguen a tindre en compte molts factors i intentar quadrar dates disponibles amb els artistes i les companyies, sempre amb la intenció de mantindre l’oferta cultural.

Anirem actualitzant la informació a través de la web del teatre i la resta de canals oficials de l’Ajuntament de Xàtiva.

Dia Mundial del Teatre 2020

Hui 27 de març, es el Dia Mundial del Teatre.

Des del Gran Teatre de Xàtiva, front a la situació tan excepcional que vivint, continuem treballant amb la reestructuració de la nostra programació per tal de que una vegada recuperem la normalitat, el Teatre, la Música, la Dansa i tota la resta de les Arts Escèniques tornen, en viu i en directe, a les nostres vides.

Des d’aquesta web i els diversos canals oficials anirem informant de les novetats, modificacions, ajornaments, etc a la programació.

Comuniquem que hem ajornat “La Passió” per al al 30 de maig, tot i tenint present que donat que la situació que vivim canvia de forma permanent, anirem adequant-mos a les circumstàncies.

De moment, vos deixem dos enllaços per tal de mantenir la connexió amb el Teatre i la resta d’Arts Escèniques; d’una banda teniu l’enllaç a la web on podreu llegir el missatge amb motiu del Dia Mundial del Teatre que aquest any ha escrit  Shahid Mahmood Nadeem: https://www.world-theatre-day.org/es/messageauthor.html

I l’altre enllaç es la la web de l’Institut Valencià de Cultura que ha creat el canal #QuedatACasa amb diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC: https://ivc.gva.es/val/ivc-val/noticies-ivc/noucanalivc

Esperem que tots vosaltres este bé i que ens puguem veure prompte, i recordeu “Queda’t a casa”

(MODIFICADO 16/3/2020) INFORMACIÓN DEVOLUCIÓN PRECIO ENTRADAS “EL LAGO DE LOS CISNES” SUSPENDIDO EL PASADO 12 DE MARZO EN EL GRAN TEATRO EN CUMPLIMENTO DE LAS INSTRUCCIONES DEL GOBIERNO EN PRO DE EVITAR LA EXPANSIÓN DEL COViD-19

1.- El importe de las entradas adquiridas mediante vía web de Instanticket fue devuelto de forma automática el mismo día 12 al número de cuenta vinculado a la tarjeta de compra.


2.- Debido en la declaración por parte del Gobierno de la Nación del actual estado de alarma, que limita la circulación por las vías públicas a la realización de determinadas actividades esenciales:


​2.1.- A Los clientes que hayan adquirido las entradas presencialmente en las taquillas del Gran Teatro o Casa de la Juventud mediante tarjeta bancaria ya les ha sido reembolsado el precio a la cuenta vinculada a la tarjeta con la que se realizó la compra. Al hacer el anulación la entrada quedará totalmente invalidada para cualquier otra operación. 


​2.2.- Los clientes que hayan adquirido sus entradas mediante pago en efectivo en las taquillas del Gran Teatro o Casa de la Juventud, deberán de acudir en la Casa de la Juventud una vez decretado el final del estado de alarma, levantadas las restricciones de libre circulación i abiertos los edificios públicos, con sus entradas y se los reintegrará de inmediato el precio de las entradas.


Lamentamos las molestias ocasionadas, pero las situación actual en relación al problema de Salud Pública generado por el COVID-19 y en cumplimiento de las instrucciones gubernamentales, obliga a tomar medidas excepcionales de prevención para evitar la propagación del virus.


Ayuntamiento de Xàtiva

Gran Teatre

(MODIFICAT 16/3/2020) INFORMACIÓ DEVOLUCIÓ PREU ENTRADES “EL LAGO DE LOS CISNES” SUSPÉS EL PASSAT 12 DE MARÇ AL GRAN TEATRE EN COMPLIMENT DE LES INSTRUCCIONS DEL GOVERN EN PRO D’EVITAR L’EXPANSIÓ DEL COVID-19

1.- L’import de les entrades adquirides mitjançant via web d’Instanticket va ser retornat de forma automàtica el mateix dia 12 al número de compte vinculat a la targeta de compra.

2.- Degut a la declaració per part del Govern de la Nació de l’actual estat d’alarma, que limita la circulació per les vies públiques a la realització de determinades activitats essencials:

​2.1.- Als clients que hagen adquirit les entrades presencialment en les taquilles del Gran Teatre o Casa de la Joventut mitjançant targeta bancària, ja se’ls ha retornat l’import de les entrades de forma automàtica al compte vinculat a la tergeta amb la que es va efectuar la compra. Al fer l’anulació l’entrada quedarà totalment invalidada per a qualsevol altra operació.

​2.2.- Els clients que hagen adquirit les seues entrades mitjançant pagament en efectiu en les taquilles del Gran Teatre o Casa de la Joventut, deuran acudir a la Casa de la Joventut una vegada decretat el final de l’estat d’alarma, alçades les restriccions de lliure circulació i oberts els edificis públics, amb les seues entrades i se’ls reintegrarà d’immediat el preu de les entrades.

Lamentem les molèsties ocasionades, però las situació actual en relació al problema de Salut Pública generat per el COVID-19 i en compliment de les instruccions governamentals, obliga a prendre mesures excepcionals de prevenció per evitar la propagació del virus.

Ajuntament de Xàtiva

Gran Teatre

Suspesa l’actuació “El lago de los cisnes”

Amb motiu de l’actual situació en relació Problema de salut publica generat per el Coronavirus, l’actual situació de risc i les recomanacions fetes per el Govern d’Espanya per a la seua aplicació a tot el territori nacional, s’ha pres la decisió de suspendre l’actuació prevista per avui al Gran Teatre de Xàtiva en pro de la salvaguarda de la salut pública i com a mesura de prevenció.

Informarem del procediment de devolució del preu de les entrades mitjançant aquesta web, el Twitter oficial del Gran Teatre i de l’Ajuntament de Xàtiva i al telèfon 962281803.

Demanem disculpes per els inconvenients que aquesta decisió puga ocasionar.