(MODIFICAT 16/3/2020) INFORMACIÓ DEVOLUCIÓ PREU ENTRADES “EL LAGO DE LOS CISNES” SUSPÉS EL PASSAT 12 DE MARÇ AL GRAN TEATRE EN COMPLIMENT DE LES INSTRUCCIONS DEL GOVERN EN PRO D’EVITAR L’EXPANSIÓ DEL COVID-19

1.- L’import de les entrades adquirides mitjançant via web d’Instanticket va ser retornat de forma automàtica el mateix dia 12 al número de compte vinculat a la targeta de compra.

2.- Degut a la declaració per part del Govern de la Nació de l’actual estat d’alarma, que limita la circulació per les vies públiques a la realització de determinades activitats essencials:

​2.1.- Als clients que hagen adquirit les entrades presencialment en les taquilles del Gran Teatre o Casa de la Joventut mitjançant targeta bancària, ja se’ls ha retornat l’import de les entrades de forma automàtica al compte vinculat a la tergeta amb la que es va efectuar la compra. Al fer l’anulació l’entrada quedarà totalment invalidada per a qualsevol altra operació.

​2.2.- Els clients que hagen adquirit les seues entrades mitjançant pagament en efectiu en les taquilles del Gran Teatre o Casa de la Joventut, deuran acudir a la Casa de la Joventut una vegada decretat el final de l’estat d’alarma, alçades les restriccions de lliure circulació i oberts els edificis públics, amb les seues entrades i se’ls reintegrarà d’immediat el preu de les entrades.

Lamentem les molèsties ocasionades, però las situació actual en relació al problema de Salut Pública generat per el COVID-19 i en compliment de les instruccions governamentals, obliga a prendre mesures excepcionals de prevenció per evitar la propagació del virus.

Ajuntament de Xàtiva

Gran Teatre