La targeta AMANTS DEL TEATRE facilita descomptes en les millors localitats dels espectacles organitzats per l’Ajuntament de Xàtiva al Gran Teatre. És totalment gratuïta i amb ella els titulars rebran al seu correu electrònic la informació de la programació, l’actualització de noticies de les activitats culturals i ofertes especials (invitacions o preus reduits per a campanyes especials).
Només ha de presentar la targeta a les taquilles del Gran Teatre. El descompte serà inmediat sobre el preu oficial de la butaca (subjecte a disponibilitat).

    Ompli aquest formulari perquè puguem enviar-te el teu carnet d'AMANT DEL TEATRE a casa:

    ----

    Les dades personals que ens facilite seran incorporats a un registre d'activitats de tractament de dades personals, el responsable de les quals és l’Excm. Ajuntament de Xàtiva. La finalitat principal de recollida és la gestió de les subscripcions generades i l'enviament d'informació sobre la programació i les activitats del Gran Teatre. La legitimació es basa en el consentiment. No se cediràn dades a tercers, excepte obligació legal. Les dades que ens facilita estan situats en servidors la seu dels quals es troba dins del territori de la UE. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, escrivint a granteatre@xativa.es, com s'explica en la política de protecció de dades i privacitat completa. Si no facilitara les dades sol·licitades com a obligatories, podria donar com a resultat que no poguérem complir amb la finalitat per a la qual es sol·liciten.