MiL 2018: “Meritxell Gené / Eva Dénia amb Merxe Martínez”

Festival Música i Lletra 2018

Dissabte 2 de juny, 22:00h

Preus: Anticipada 9,50€ / 12,50 taquilla

 

MERITXELL GENÉ
Això que escoltareu és material sensible. Meritxell Gené és una de les cantautores i multinstrumentista més conegudes de les Terres de Ponent. Entre l’acordió diatònic i la guitarra acústica, aconseguix fer-te viatjar del folk nord-americà de protesta al rock aromatitzat de música d’arrel. De veu vellutada i resistent, després de 4 treballs previs musicant poetes de tot el país, enguany a publicat i musicat el seu primer poemari “Després dels esbarzers”, i l’escriu a la seua mare, que va morir quan ella tot just començava
a caminar. L’espectacle que ens ofereix cantarà també cançons dels seus anteriors projectes. Gené ha musicat a Màrius Torres -a qui va dedicar tot un disc: “Així t’escau la melangia”, però també a poetes com Joan Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Joan Barceló, Montserrat Abelló, Joan Sales, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Blai Bonet, Marià Villangómez, Concepció G. Maluquer, Manuel de Pedrolo, Vicent Andrés Estellés o Joan Salvat-Papasseït.

Inici


http://www.pageseditors.cat/ca/despres-dels-esbarzers.html

EVA DÉNIA AMB MERXE MARTÍNEZ
Una de les cantautores indispensables del País Valencià presentarà a el MiL 2018 el seu darrer treball “Quan abril era abril”, interpretat de la mà de la violencelista de folk, Merxe Martínez. Un tàndem potent i íntim per al disc més personal de la gandiana on s’atreveix amb composicions pròpies, escrites i arranjades per ella. Lloc, però, pels boleros o les cançons de bressol valencianes. “Quan abril era abril” ha comptat amb la direcció artística de Carles Dénia.

Cantant, guitarrista i compositora valenciana, formada en el jazz i amb una dilatada carrera musical, Eva Dénia ha dut a terme diferents projectes en l’àmbit de les músiques populars: el jazz, la bossa, la chanson i la música tradicional valenciana.
www.evadenia.com
www.facebook.com/eva.denia
www.youtube.com/watch?v=xVARaQ7VCUE