20:30 - 23:00

Divendres 18 de novembre, a les 20:30h. Òpera “Las bodas de Fígaro” de W. A. Mozart

Divendres 18 de novembre de 2022, a les 20:30h

Òpera

“Las bodas de Fígaro” de W. A. Mozart

Preus: 15€ (12€ amb descomptes)


Camerata Lírica presenta aquesta arxiconeguda òpera bufa de W. A. Mozart i llibret de Da Ponte, inspirada en la trilogia de Pierre Beaumarchais, “Les noces de Fígaro”, òpera en quatre actes, va ser composta entre 1785 i 1786 i estrenada l’1 de maig de 1786 a Viena, sota la direcció del mateix Mozart. Aquesta obra serà el començament de la relació entre Mozart i Da Ponte, que donarà com a fruit òperes tan reeixides com “Don Giovanni” i “Così fan Tutte”.

“Le Nozze di Figaro” o “Les noces de Fígaro”, és una de les òperes més representades en els grans teatres al llarg de la història; és alhora una de les més importants composicions del gran geni de Mozart, una hilarant obra que transcorre al Castell del Comte de Almaviva, prop de la ciutat de Sevilla; carregada de malifetes amoroses la trama de les quals culmina amb les felices noces dels seus protagonistes.

Venda d’entrades: Instanticket 24h / www.granteatre.com / Taquilles del Gran Teatre dimarts, dijous i divendres de 12h a 14h i els dies de funció