20:00 - 22:30

Divendres 17 i dissabte 18 de febrer de 2023. Monòleg “A ningú que li passe” amb Eugeni Alemany

Divendres 17 i dissabte 18 de febrer de 2023 

Monòleg

«A ningú que li passe» 

Preus: 18,00€ (més despeses de gestió)

Funció 17 de febrer 2023 a les 20h

Funció 18 febrer 2023 a les 18h

Funció 18 febrer 2023 a les 21h

“Activitat de promoció privada externa a la programació pròpia del Gran Teatre”


A ningú que li passe és el nou espectacle d’humor d’Eugeni Alemany. El polifacètic showman valencià vol capgirar de nou el gènere de l’stand up comedy. Perquè A ningú que li passe és molt més que un monòleg còmic: és una comèdia teatral, una porta oberta a la improvisació, una proposta de joc amb el públic i, sobretot, una invitació a endinsar-se en ‘l’univers Alemany’. El caràcter i els costums dels valencians, els fills, la vida en parella i tot eixe ventall de situacions de la vida quotidiana que Eugeni mostra en les xarxes socials i que han acabat generant una estreta relació de complicitat entre ell i el seu públic.

Però en A ningú que li passe l’humorista de Sueca no estarà sol. Atenció perquè, per primera vegada en els teatres, farà aparició estel·lar Zuleima Gonzáles! Per fi el celebrat personatge de la reportera veneçolana creat per Eugeni Alemany –i que tant d’èxit ha tingut entre les seues seguidores– interactuarà en viu i en directe amb el públic. Ara sí que pot passar qualsevol cosa.

D’esta manera, A ningú que li passe concentra tots els elements que han fet d’Eugeni Alemany un cas insòlit d’èxit i públic dins l’escena teatral en valencià: una presència escènica polifacètica, una ironia seductora i una gran complicitat amb el públic. Sempre disposat a eixir-se’n del guió, jugar amb els espectadors i transformar-se per a sorprendre. I ara, a més, per partida doble.