20:30 - 21:45

Divendres 3 de desembre, a les 20:30h “La habitación de María” amb Concha Velasco

Divendres 3 de desembre, a les 20:30h

“La habitación de María” amb Concha Velasco

Teatre / Castellà

Preu entrades: 12€ i 10€ (Entrades a la venda a partir del dijous 20 de maig)

La cèlebre escriptora Isabel Chacón compleix avui 80 anys. La flamant guanyadora del Premi Planeta, que no va poder recollir en persona per l’agorafòbia que sofreix, celebra avui el seu aniversari sense cap mena d’acte públic, ni familiar, com és habitual en els últims anys.
Són 43 anys en concret els que Chacón porta reclosa en el seu domicili per la seva condició, la planta 47 d’un gratacel madrileny que ha convertit en la seva fortalesa i on tot el que necessita (menjar, roba, medicaments…) li és portat a casa. Aquesta nit es produeix un incendi i tots els inquilins són obligats a evacuar l’immoble. Però per a Isabel això és impossible, senzillament «no pot» sortir de casa.
A mesura que les flames van arribant al terrat, exactament durant 75 minuts, Isabel haurà de prendre la decisió més important de la seva vida afrontant amb un intel·ligent sentit de l’humor les seves pors, els seus fantasmes, i tots els traumes de la seva vida que li han portat a aquesta cruïlla, abans que sigui massa tarda…