Diumenge 20 de juny, a les 19:30h “La Bella y la Bestia”

Diumenge 20 de juny, a les 19:30h

Teatre musical familiar

Eventime producciones presenta: “La bella y la Bestia”

Castellà

Entrades: 5€ (4€ amb descomptes)

Organitza: Excm. Ajuntament de Xàtiva / Regidoria de Gran TeatreGràcies a la popular versió d’animació en la pantalla gran realitzada per Disney, el conte ha tingut un grandíssim acolliment al voltant del món.
Ara és el moment d’acostar a totes les famílies al Teatre: Amb una renovada adaptació que manté la màgia de la seua història i la seua moralitat.
La bellesa es troba en el cor” és una moralitat que fins als adults ens ve bé recordar de tant en tant.
Vivim en una societat cada vegada mes superficial, que anteposa el físic a l’interior. És una necessitat visualitzar de manera educativa aquesta dicotomia de valors. No hem de deixar passar l’oportunitat d’explicar-li als mes xicotets que l’exterior canvia i es volatilitza, mentre que l’interior es cultiva, creix i perdura. Quina millor manera que fent-los partícips com a espectadors d’aquest conte?
És molt important i positiu que mitjançant l’entreteniment transmetem valors als xiquets i xiquetes.
La Bella i la Bèstia és la història perfecta per a despertar la il·lusió d’un món màgic i, al mateix temps, la consciència en el món real. Una obra on divertir-se, identificar-se i emocionar-se amb els seus personatges recordant-nos que no cal fixar-se en el físic d’una persona, perquè el vital s’amaga sota la pell, i aquesta, no és més que un embolcall.

La Bella y la Bèstia” de Eventime es una producció que ha suposat el treball de més de 20 persones tant pel que fa a aspectes tècnics com artístics amb composicions musicals pròpies de la producció, coreografies originals, disseny de vestuari propi, etc. Ha sigut el treball de mols professionals durant més d’un any que malgrat les complicacions que ha suposat la pandèmia que estem sofrint han aconseguit dur endavant el projecte i crear un espectacle de primer nivell.