Dissabte 16 de novembre, a les 19:00h Circ “Yolo” de la Cia. Lucas Escobedo

16/11/2019 19:00h

Circ

Yolo”

Cia. Lucas Escobedo

Preu: 5€

Patrocinat per l’Excma. Diputació de València/Teatre Escalante

Info: http://lucasescobedo.com/espectaculo/yolo/

YOLO és un espectacle de circ per a tots els públics ple d’energia, força i ritme. La música en directe, i l’acompliment de les diferents disciplines circenses es relacionen dins d’una partitura perfecta que li donen a la peça coherència i solidesa.

L’obra ens compta les dificultats i les possibilitats, de l’esforç i l’abandó, de la por i l’atreviment, de la derrota i el triomf, de l’individualisme i de la col·lectivitat. Amb un clar perfil pedagògic, YOLO és una peça que parla de les diferents realitats que ens trobem en el camí i posa especial èmfasi en el suport del grup, dels iguals.


Salts arriscats, llançaments impossibles, vols infinits són sol alguns dels ingredients que l’espectador sens dubte, no podrà oblidar. És una proposta arriscada i única al nostre país, que sens dubte, marcarà la diferència en l’exploració de nous llenguatges.


El ritme d’una música trepidant composta excepcionalment per a l’obra, executada en directe, juntament amb la precisió en cada moviment, llançament o salt, conformen una partitura perfecta donant coherència i sentit a YOLO.