Dissabte 13 de març, a les 12:00h i a les 17:00h, “Sabates noves” Teatre familiar i primera infància

Dissabte 13 de març, a les 12:00h i a les 17:00h

Teatre familiar i per a la primera infància

Tian Gombau (Teatre de l’home dibuixat) presenta:

12:00h “Sabates noves”

17:00h “Zapatos nuevos”

Entrada única: 3€

Teatre d’objectes recomanat per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys i públic familiar, “Sabates noves” parla amb senzillesa i poesia del fet de creixer i dels sentiments que això comporta.

* Millor espectacle per a xiquets i xiquetes i públic familiar, PREMIS MAX 2020

* Millor espectacle de xicotet format, FETEN 2019

* Millor escenografia, Fira de Teatre de Titelles de Lleida 2019 

* Premi del Públic Professional Int. Puppet Festival “Visiting Arlekin”, Omsk 2019 (Russia)

Un xiquet estrena sabates i se’n va al riu a berenar. Pel camí, descobreix el món que l’envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seves sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix.

La mida de les sabates ens acompanya en el transcurs dels anys. La mida mesura el peu, però també l’edat, les vivències, la forma com caminem per la vida. Passen els dies, els anys i les capses de sabates. Xicotetes, mitjanes, grans,…

Una vivència més
En aquest espectacle partim d’un fet local (una tradició de Vinaròs, un poble mediterrani) per arribar a l’universal (un xicotet viatge iniciàtic, d’aprenentatge, de descobriment i de vincle amb la natura). Ens agradaria que, pels xiquets, aquest muntatge fos una aventura. I que als adults els connectés amb la seua infantesa: les cançons populars, la relació amb la natura, el pas del temps. Perquè treballem tan pels uns com pels altres, per convertir l’estoneta que estarem junts en una vivència més.

Més info: https://homedibuixat.com/sabates-noves/