Cia. Marzo Producciones presenta “El lunar de lady Chatterley” -Programa PLATEA/INAEM-

Dijous 8 de novembre, a les 22:00h
“El lunar de lady Chatterley” de Roberto Santiago
Amb Ana Fernández
Dirigida per Antonio Gil
Idioma: Castellà
Preu: 15€ (12€ amb descomptes)
Obra inspirada en Constance, protagonista de “El amante de Lady Chatterley”, de D.H. Lawrence.

EL LUNAR DE LADY CHATTERLEY de Roberto Santiago, és un espectacle que parla sobre la condició femenina. Sobre aquestes coses per les quals dones de tots els temps han lluitat durant segles: la veritable independència, la veritable emancipació, i la veritable necessitat de prendre les seves pròpies decisions.
El text també planteja algunes qüestions importants sobre l’ús i perversió del llenguatge per manipular als nostres semblants. I tot això conflueix en alguna cosa aparentment diminut: una piga, una petita taca en el cos d’una dona que lluita contra una societat intolerant i despietada.
Quan es va publicar L’amant de Lady Chatterley, l’obra va estar prohibida més de trenta anys a Anglaterra, en ple segle XX. D’alguna forma, aquest text és un homenatge a totes les dones del món. A les quals van ser, als quals són, i a les quals seran.

EL LUNAR DE LADY CHATTERLEY de Roberto Santiago, es un espectáculo que habla sobre la condiciónfemenina. Sobre esas cosas por las que mujeres de todos los tiempos han luchado durante siglos: la verdadera independencia, la verdadera emancipación, y la verdadera necesidad de tomar sus propias decisiones.
El texto también plantea algunas cuestiones importantes sobre el uso y perversión del lenguaje para manipular a nuestros semejantes. Y todo ello confluye en algo aparentemente diminuto: un lunar, una pequeña mancha en el cuerpo de una mujer que lucha contra una sociedad intolerante y despiadada.
Cuando se publicó El amante de Lady Chatterley, la obra estuvo prohibida más de treinta años en Inglaterra, en pleno siglo XX. De alguna forma, este texto es un homenaje a todas las mujeres del mundo. A las que fueron, a los que son, y a las que serán.