Dia Mundial del Teatre 2020

Hui 27 de març, es el Dia Mundial del Teatre.

Des del Gran Teatre de Xàtiva, front a la situació tan excepcional que vivint, continuem treballant amb la reestructuració de la nostra programació per tal de que una vegada recuperem la normalitat, el Teatre, la Música, la Dansa i tota la resta de les Arts Escèniques tornen, en viu i en directe, a les nostres vides.

Des d’aquesta web i els diversos canals oficials anirem informant de les novetats, modificacions, ajornaments, etc a la programació.

Comuniquem que hem ajornat “La Passió” per al al 30 de maig, tot i tenint present que donat que la situació que vivim canvia de forma permanent, anirem adequant-mos a les circumstàncies.

De moment, vos deixem dos enllaços per tal de mantenir la connexió amb el Teatre i la resta d’Arts Escèniques; d’una banda teniu l’enllaç a la web on podreu llegir el missatge amb motiu del Dia Mundial del Teatre que aquest any ha escrit  Shahid Mahmood Nadeem: https://www.world-theatre-day.org/es/messageauthor.html

I l’altre enllaç es la la web de l’Institut Valencià de Cultura que ha creat el canal #QuedatACasa amb diversos continguts culturals relacionats amb l’IVC: https://ivc.gva.es/val/ivc-val/noticies-ivc/noucanalivc

Esperem que tots vosaltres este bé i que ens puguem veure prompte, i recordeu “Queda’t a casa”