Actualització dates funcions ajornades amb motiu de l’estat d’alarma

A causa de l’actual situació d’emergència sanitària i estat d’alarma, des del Gran Teatre de Xàtiva s’està treballant en coordinació amb les companyies afectades, en l’ajornament i reubicació de les funcions previstes per a abans de l’estiu. La intenció de l’Ajuntament és la d’ajornar i buscar noves dates per a d’una part, continuar oferint la proposta cultural ja programada i esperada pel públic i d’una altra part, evitar majors perjudicis a les companyies donada la difícil situació en la qual ens trobem, en aqueixa línia es treballa des de l’Ajuntament i s’està intentant arribar a consensos amb les parts implicades. Entre les accions dutes a terme, podem comunicar que:
La funció de “Cinco horas con Mario” de Lola Herrera, prevista per al pròxim 24 d’abril a les 22:00h, s’ha ajornat al 29 de novembre de 2020, a les 19:30h. Les entrades adquirides per a la funció del dia 24 són vàlides per a la nova data sense necessitat de realitzar cap canvi ni acció per part dels clients. Aquells clients que per qualsevol motiu vulguen sol·licitar la devolució del preu de l’entrada el podran sol·licitar de la següent manera: les entrades adquirides via web o telèfon per Instanticket ho poden sol·licitar directament a Instanticket a partir del dia 24 d’abril realitzant-se la devolució al compte vinculat a la targeta amb la qual es va realitzar la compra, per a les entrades adquirides en taquilla física tant en efectiu com mitjançant targeta bancària, es podrà sol·licitar la devolució en la taquilla de la Casa de la Joventut des de la finalització de l’estat d’alarma i en el moment que es reòbriguen els edificis municipals.

La funció “Viejo amigo Cicerón” amb Josep María Pou prevista per al 5 de juny s’ha ajornat al 26 de setembre a les 22:00h. S’informarà puntualment a través dels canals habituals de l’activació de la venda d’entrades.

Estem concretant la nova data per a la funció “Infarto, no vayas a la luz” amb Santi Rodríguez, prevista per al 19 de juny. Tan prompte es confirme la nova data informarem puntualment.

Lamentem les molèsties ocasionades, però les circumstàncies que vivim obliguen a tindre en compte molts factors i intentar quadrar dates disponibles amb els artistes i les companyies, sempre amb la intenció de mantindre l’oferta cultural.

Anirem actualitzant la informació a través de la web del teatre i la resta de canals oficials de l’Ajuntament de Xàtiva.