Nano Stern al Gran Teatre de Xàtiva (2/4/2017) 19:00h

El cantautor Xilè Nano Stern actuarà el 2 d’abril al Gran Teatre de Xàtiva.
Nano Stern, una de les veus consolidades de la cançó d’autor llatinoamericana cantarà a Xàtiva dins d’una gira que el portarà a Sevilla, Madrid i Barcelona entre altres ciutats europees.
Stern és un cantant, multiinstrumentista i compositor xilè adscrit a la «tercera generació de cantautors xilens» que apareixen a partir de la dècada de 1990. el seu treball es vincula amb el cant popular, i ha fet incursions en la trova, folk i rock.

Nano Stern ha forjat el seu camí artístic a través de cançons que va aprendre de la seua familia i de la tradició ancestral de la música de Xile que s’uneixen al seu so totalment fresc i rellevant. Avui dia és un referent de la seua generació. El llegat familiar i la Nova Cançó xilena, són la font d’inspiració que ha permès a Nano Stern ampliar sons i emocions en les seues composicions. Va formar part d’un grup underground de l’escena roquera i punk de Llatinoamèrica i gràcies a la barreja amb la seua formació de jazz i la influència de la música d’arrel, la seua proposta és completament pura i original. El 2015 el seu treball “Mil 500 vueltas” va arribar a disc d’or en dues setmanes.
La cantautora Joan Baez va dir d’ell: “És possible que siga el millor cantautor jove de la seua generació a Xile. Les seues lletres, melodies, missatges, per la seua entrega, humor i bon cor el fan mereixedor del meu vot. Destaca per la seua habilitat per a tocar diversos instruments, però les seues companyes fidels sempre seran la seua guitarra i la seua veu en la senzillesa que el carateritza com a persona”
L’actuació de Nano Stern tindrà lloc diumenge 2 d’abril a les 19h al Gran Teatre de Xàtiva amb un tiquet a preu únic de 7€ que es pot adquirir a Instantticket ( https://www.instanticket.es/description/?id=8282&site=503 ) i a les taquilles del Gran Teatre.
El concert de Nano Stern és l’aperitiu del “Festival Música i Lletra. Xàtiva, cançó d’autor” que tindrà lloc del 26 de maig al 10 de juny i que, en la seua segona edició, es consolida com el festival de cançó d’autor de referència en terres valencianes.

“Amour” Espectacle familiar al Gran Teatre (9/4/2017) 18:30h

“Amour”, un espectacle teatral dirigit a tota la família que ens fa reflexionar sobre la xicoteta línia que existeix entre la desafecció i l’amor incondicional. Un cant a la trobada entre diferents, una trucada a alliberar-nos dels prejudicis. Produït pel teatre arriaga i Marie de Jongh (Tartean Teatroa), compta a més amb la coproducció de Basauri Sozial Antzokia i la col·laboració del Teatre Victoria Eugenia.

“Amour” és un espectacle dirigit a tota la família.
Sense text.

Preu: 5€

Recomanat a partir de 7 anys.

Premi FETEN 2016 Millor Espectacle
Premie ERCILLA 2016 Millor Producció Basca
Espectacle recomanat per la “Red Española de Teatros y Auditorios”

SINOPSI

Uns xiquets juguen en el país on tot comença. Malden per descobrir el món transformant el seu univers. Imiten als majors, amb audàcia i desenfade. S’atreveixen a estimar sense saber quin és el seu vertader significat. No dubten a enemistar-se abans, fins i tot, de trobar la paraula odie en les seues butxaques. Saben d’olors, pell, carícia, abandó, refugi, desig. No saben del temps.

I de sobte, han transcorregut més de seixanta anys.

Ara, envellits, trauen de les butxaques multitud de paraules que cauen com a fulles marcides. Saben d’olors, pell, carícia, abandó, refugi, desig. I, paradoxalment, no dubten a enemistar-se quan ja coneixen el vertader significat d’estimar. Saben del temps. El que no saben és que l’amor sempre ens dóna una oportunitat.

AMOUR és un ambiciós repte que pretén posar en valor el teatre que es pot gaudir conjuntament entre xiquets i majors. El teatre com a lloc de trobada per a compartir emocions i reflexions, dubtes i certeses. Teatre d’adults per a xiquets i teatre infantil per a adults.

 

Descomptes de grup al Gran Teatre

Si voleu anar al Teatre i sou un grup de 10 persones o més, podeu aprofitar els descomptes de grup que suposen una rebaixa del 25% sobre el preu de venda. En aquestos moments podeu aprofitar aquesta opció per a les obres:

Luis Piedrahita: “Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas” (12/2)
Feelgood Teatro: “La Estupidez” (2/3)
Bramant Teatre: “Tío Vania” (7/4)
La Pavana Teatre: “Escola Nocturna” (25/5)
Cia. Els indecents: “No som ningú” (15/6)

Aquesta opció es possible tant en taquilla com per internet i la resta de canals de venda

Aquest descompte no es acumulable a altres ofertes o promocions.

 

LA NOVA TEMPORADA DEL GRAN TEATRE S’INICIA AMB ABONAMENTS I DESCOMPTES

LA NOVA TEMPORADA DEL GRAN TEATRE S’INICIA AMB ABONAMENTS I DESCOMPTES
Eixiran a la venda a partir del dia 20 de desembre

A partir del proper gener s’inicia la nova temporada teatral al Gran Teatre per a la qual s’han previst una sèrie de novetats per tal de fer més assequibles les entrades.

A més dels descomptes habituals —20% per a Amants del Teatre, pensionistes, jubilats, estudiants i carnet jove—, a partir del 20 de desembre eixien a la venda els abonaments per a sis o cinc espectacles amb una reducció molt atraient en el preu. Així, l’abonament de sis espectacles (un per mes) es pot adquirir al preu de 50€ i el de cinc al preu de 45€.

D’altra banda, enguany es posa en marxa una altra modalitat de descompte, l’entrada en grup. L’adquisició de 10 entrades suposarà una reducció del 25% sobre el preu total.

Els espectacles inclosos en l’abonament són els següents:

• 13/1 “Real Politik” Teatre de l’Enjolit
• 12/2 “Las amígdales de mis amígdales son mis amígdales” Luis Piedrahita
• 2/3 “La Estupidez” Feelgood teatro
• 7/4 “Tío Vania” Bramant Teatre
• 25/5 “Escola nocturna” La Pavana Teatre
• 15/6 “No som ningú” Cia. Els indecents