“Amour” Espectacle familiar al Gran Teatre (9/4/2017) 18:30h

“Amour”, un espectacle teatral dirigit a tota la família que ens fa reflexionar sobre la xicoteta línia que existeix entre la desafecció i l’amor incondicional. Un cant a la trobada entre diferents, una trucada a alliberar-nos dels prejudicis. Produït pel teatre arriaga i Marie de Jongh (Tartean Teatroa), compta a més amb la coproducció de Basauri Sozial Antzokia i la col·laboració del Teatre Victoria Eugenia.

“Amour” és un espectacle dirigit a tota la família.
Sense text.

Preu: 5€

Recomanat a partir de 7 anys.

Premi FETEN 2016 Millor Espectacle
Premie ERCILLA 2016 Millor Producció Basca
Espectacle recomanat per la “Red Española de Teatros y Auditorios”

SINOPSI

Uns xiquets juguen en el país on tot comença. Malden per descobrir el món transformant el seu univers. Imiten als majors, amb audàcia i desenfade. S’atreveixen a estimar sense saber quin és el seu vertader significat. No dubten a enemistar-se abans, fins i tot, de trobar la paraula odie en les seues butxaques. Saben d’olors, pell, carícia, abandó, refugi, desig. No saben del temps.

I de sobte, han transcorregut més de seixanta anys.

Ara, envellits, trauen de les butxaques multitud de paraules que cauen com a fulles marcides. Saben d’olors, pell, carícia, abandó, refugi, desig. I, paradoxalment, no dubten a enemistar-se quan ja coneixen el vertader significat d’estimar. Saben del temps. El que no saben és que l’amor sempre ens dóna una oportunitat.

AMOUR és un ambiciós repte que pretén posar en valor el teatre que es pot gaudir conjuntament entre xiquets i majors. El teatre com a lloc de trobada per a compartir emocions i reflexions, dubtes i certeses. Teatre d’adults per a xiquets i teatre infantil per a adults.